#tabitakedah

FEEDBACK CUSTEMER  TABITA ORI

Bila suami beli tabita kat istri  pehhh  gila tak sayang 😝😝😝 terima kasih shoping dg kami
0

FEEDBACK CUSTEMER TABITA ORI Bila suami beli tabita kat istri pehhh gila tak sayang 😝😝😝 terima kasih shoping dg kami Trusteseller yang paling utama barang ori jakarta 100% #tabita#jualtabitaasli#tabitaori#caragunatabitaygbetul#obatjerawat#krimjerawat#testimoni#testimonitabita#tabitajakarta#tabitamalaysia#tabitakedah#tabitajohorbahru#tabitapeneng#tabitaperlis#tabitaterengganu#tabitamelaka#tabitakelantan#tabitaperak#tabitakl#tabitakuantan#ajimaura

Feedback Tabita ori jakarta 
Kl dan Selangor  hari ni pos esok sampai  jnt experes  laju sampai merempit 😃😃😃 FEEDBACK CU
0

Feedback Tabita ori jakarta Kl dan Selangor hari ni pos esok sampai jnt experes laju sampai merempit 😃😃😃 FEEDBACK CUSTEMER TABITA ORI terima kasih shoping dg kami Trusteseller yang paling utama barang ori jakarta 100% #tabita#jualtabitaasli#tabitaori#caragunatabitaygbetul#obatjerawat#krimjerawat#testimoni#testimonitabita#tabitajakarta#tabitamalaysia#tabitakedah#tabitajohorbahru#tabitapeneng#tabitaperlis#tabitaterengganu#tabitamelaka#tabitakelantan#tabitaperak#tabitakl#tabitakuantan#ajimaura

Kita post byk2 sebab hari ni ada 4 org cust mengadu tak nampak post promo sis. Hahahaha

Siap tny sis jadi ke x bt promo
2

Kita post byk2 sebab hari ni ada 4 org cust mengadu tak nampak post promo sis. Hahahaha Siap tny sis jadi ke x bt promo ni? Hahahahaha Jadi2 Sampai 31.08.2019 ya. Tak gaji lg x apa, kita bt promo smpai hujung bulan ni syg2. Last promo sis buat bulan 4, no wonder la byk gila yg tny pasal promo ni So utk Set Exclusive, sis dgn berbesar hati buat promo Apa yg korang akan dpt dalam set ni Set Exclusive Harga normal adalah RM200/- Sekarang hanya RM180/- 1. Facial Soap 2. Smooth Lotion - Toner 3. Daily Cream 4. Nightly Cream 5. Hand & Body Lotion ✔ Free Postage (Malaysia sahaja) ✔ Free Tabita Booklet ✔ Free Paperbag ✔ Note : Tahan sehingga 2-3bulan Murah dan jimat RM20 ya. Yg mna skli beli 2 3 set tu. Cuma darab brp yg anda dah jimat kalau bli masa promo nie ❤️ . #tabita #tabitaexclusive #tabitakedah #tabitaoriginal #tabitaexclusiveoriginal #tabitakl #tabitapenang

Kita post byk2 sebab hari ni ada 4 org cust mengadu tak nampak post promo sis. Hahahaha

Siap tny sis jadi ke x bt promo
0

Kita post byk2 sebab hari ni ada 4 org cust mengadu tak nampak post promo sis. Hahahaha Siap tny sis jadi ke x bt promo ni? Hahahahaha Jadi2 Sampai 31.08.2019 ya. Tak gaji lg x apa, kita bt promo smpai hujung bulan ni syg2. Last promo sis buat bulan 4, no wonder la byk gila yg tny pasal promo ni So utk Set Exclusive, sis dgn berbesar hati buat promo Apa yg korang akan dpt dalam set ni Set Exclusive Harga normal adalah RM200/- Sekarang hanya RM180/- 1. Facial Soap 2. Smooth Lotion - Toner 3. Daily Cream 4. Nightly Cream 5. Hand & Body Lotion ✔ Free Postage (Malaysia sahaja) ✔ Free Tabita Booklet ✔ Free Paperbag ✔ Note : Tahan sehingga 2-3bulan Murah dan jimat RM20 ya. Yg mna skli beli 2 3 set tu. Cuma darab brp yg anda dah jimat kalau bli masa promo nie ❤️ . #tabita #tabitaexclusive #tabitakedah #tabitaoriginal #tabitaexclusiveoriginal #tabitakl #tabitapenang

Shout out post to cust yg selalu tny
'sis bila nak bt promo ni'

Okay semua

Last promo sis buat bulan 4, no wonder la b
0

Shout out post to cust yg selalu tny 'sis bila nak bt promo ni' Okay semua Last promo sis buat bulan 4, no wonder la byk gila yg tny pasal promo ni So utk Set Exclusive, sis dgn berbesar hati buat promo Apa yg korang akan dpt dalam set ni Set Exclusive Harga normal adalah RM200/- Sekarang hanya RM180/- 1. Facial Soap 2. Smooth Lotion - Toner 3. Daily Cream 4. Nightly Cream 5. Hand & Body Lotion ✔ Free Postage (Malaysia sahaja) ✔ Free Tabita Booklet ✔ Free Paperbag ✔ Note : Tahan sehingga 2-3bulan Murah dan jimat RM20 ya. Yg mna skli beli 2 3 set tu. Cuma darab brp yg anda dah jimat kalau bli masa promo nie ❤️ . #tabita #tabitaexclusive #tabitakedah #tabitaoriginal #tabitaexclusiveoriginal #tabitakl #tabitapenang

Assalamualaikum semua.

Siapa yang patut beli?
1. Cust yg baru nak cuba Tabita. Anda memang sgt digalakkan utk beli Set
1

Assalamualaikum semua. Siapa yang patut beli? 1. Cust yg baru nak cuba Tabita. Anda memang sgt digalakkan utk beli Set Trial terlebih dahulu sebelum beli Set Exclusive @Set Besar. Jika bersesuaian, baru beli Set Exclusive 2. Regular cust Tabita yg nak letak di tempat kerja. Anda tak perlu nak usung Set Exclusive yg berat. Beli 1 Set Trial dan letak di tempat kerja, dah habis boleh refill. Mudah kan 3. Cust yg dah pernah menggunakan Tabita dahulu kala tapi tak pasti jenis yg Tabita yang digunakan dulu jenis yg macam mana. Yg ni sis memang akan minta refer pada gambar di IG dulu, ada gambar Facial Soap, Smooth Lotion & Cream. Kalau anda tak pasti dan insists nak beli juga, sis akan suggest beli Set Trial dlu, then decide sama ke x dgn Tabita yg cust tersebut pernah guna dulu. Sebabnya, bila dah terbeli Set Exclusive, TAK ADA REFUND ya kalau tak sama. Sis tak boleh REFUND. Sebab itu sebelum beli, sila bt carian google, lihat di IG seller lain, lihat di IG sis then baru decide nak beli ke x. Seriusly tak ada paksaan beli tabita dengan sis 4. Cust yang suka travel. Yes, ini sgt2 sesuai dgn Set Trial. Pergi holiday @outstationkalau usung Set Exclusive, berat juga. Tambah kalau yg usung barang byk, kepung anak2 kiri kanan lg silap2 Tabita pun boleh lupa letak dalam luggage. Zaman dah canggih, kita dah ada pack yg kecik, mudah dan efektif. 😂 So, untuk extra details mengenai Set Trial Tabita, anda boleh refer dibawah : SET TRIAL TABITA ================ Repacking dari Set Exclusive ke set yg comel2 seperti di dalam gambar. AVAILABILITY =========== READY STOCK PRIORITY ======== No BOOKING okay. Keutamaan diberikan kepada cust yg buat payment sepantas kilat sabung menyabung. ITEM DALAM SET TRIAL ===================== 1. Facial Soap 20ml 2. Smooth Lotion (Toner) 20ml 3. Daily Cream 7g (Bekas 10g) 4. Nightly Cream 7g (Bekas 10g) 5. Hand & Body Lotion 5g Note : Tahan sehingga 2-3minggu PRICE ====== RM70 sm RM75 ss To purchase & sebarang pertanyaan stok, boleh whatsapp sis 011.1070.7476 #tabitaexclusive #tabitajakarta #tabitaoriginal #sisgunasisjual #tabitakedah #tabitaalorsetar

Benda boleh clear buat apa nak biar...
Jgn simpan jeragat lama-lama ..kasi clear jeragat dengan tabita... Stay tune untu
0

Benda boleh clear buat apa nak biar... Jgn simpan jeragat lama-lama ..kasi clear jeragat dengan tabita... Stay tune untuk tengok perkembangan kakak ni... Tabita ni... tak payah cerita banyak keberkesanannya, memang terbukti... faktor utama nak pakai tabita adalah dapatkan yg 🚀100% ORI Tabita Ori Indonesia... Anda memang dah jumpa insta dealer yg tepat. #tabitaoriindonesia #tabitaqorijakarta #tabitaorimalaysia #tabitasupplierori #tabitadirectindon #tabitaskincare #tabitamalysia #tabitaorimalaysia #tabitaorikedah #tabitakedah

Tabita ni... tak payah cerita banyak keberkesanannya, memang terbukti... faktor utama nak pakai tabita adalah dapatkan y
0

Tabita ni... tak payah cerita banyak keberkesanannya, memang terbukti... faktor utama nak pakai tabita adalah dapatkan yg 🚀100% ORI Tabita Ori Indonesia... Anda memang dah jumpa insta dealer yg tepat. #tabitaoriindonesia #tabitaqorijakarta #tabitaorimalaysia #tabitasupplierori #tabitadirectindon #tabitaskincare #tabitamalysia #tabitaorimalaysia #tabitaorikedah #tabitakedah

Assalamualaikum semua.

Disebabkan stok belum sampai,
sis nak share tentang Set Trial Tabita.

Siapa yang patut beli?
1.
0

Assalamualaikum semua. Disebabkan stok belum sampai, sis nak share tentang Set Trial Tabita. Siapa yang patut beli? 1. Cust yg baru nak cuba Tabita. Anda memang sgt digalakkan utk beli Set Trial terlebih dahulu sebelum beli Set Exclusive @Set Besar. Jika bersesuaian, baru beli Set Exclusive 2. Regular cust Tabita yg nak letak di tempat kerja. Anda tak perlu nak usung Set Exclusive yg berat. Beli 1 Set Trial dan letak di tempat kerja, dah habis boleh refill. Mudah kan 3. Cust yg dah pernah menggunakan Tabita dahulu kala tapi tak pasti jenis yg Tabita yang digunakan dulu jenis yg macam mana. Yg ni sis memang akan minta refer pada gambar di IG dulu, ada gambar Facial Soap, Smooth Lotion & Cream. Kalau anda tak pasti dan insists nak beli juga, sis akan suggest beli Set Trial dlu, then decide sama ke x dgn Tabita yg cust tersebut pernah guna dulu. Sebabnya, bila dah terbeli Set Exclusive, TAK ADA REFUND ya kalau tak sama. Sis tak boleh REFUND. Sebab itu sebelum beli, sila bt carian google, lihat di IG seller lain, lihat di IG sis then baru decide nak beli ke x. Seriusly tak ada paksaan beli tabita dengan sis 4. Cust yang suka travel. Yes, ini sgt2 sesuai dgn Set Trial. Pergi holiday @outstationkalau usung Set Exclusive, berat juga. Tambah kalau yg usung barang byk, kepung anak2 kiri kanan lg silap2 Tabita pun boleh lupa letak dalam luggage. Zaman dah canggih, kita dah ada pack yg kecik, mudah dan efektif. 😂 So, untuk extra details mengenai Set Trial Tabita, anda boleh refer dibawah : SET TRIAL TABITA ================ Repacking dari Set Exclusive ke set yg comel2 seperti di dalam gambar. AVAILABILITY =========== READY STOCK PRIORITY ======== No BOOKING okay. Keutamaan diberikan kepada cust yg buat payment sepantas kilat sabung menyabung. ITEM DALAM SET TRIAL ===================== 1. Facial Soap 20ml 2. Smooth Lotion (Toner) 20ml 3. Daily Cream 7g (Bekas 10g) 4. Nightly Cream 7g (Bekas 10g) 5. Hand & Body Lotion 5g Note : Tahan sehingga 2-3minggu PRICE ====== RM70 sm RM75 ss To purchase & sebarang pertanyaan stok, boleh whatsapp sis 011.1070.7476 #tabitaexclusive #tabitajakarta #tabitaoriginal #sisgunasisjual #tabitakedah #tabitaalorsetar

Set Exclusive
Harga hanya RM200/-
1. Facial Soap 
2. Smooth Lotion - Toner 
3. Daily Cream 
4. Nightly Cream
5. Hand & B
0

Set Exclusive Harga hanya RM200/- 1. Facial Soap 2. Smooth Lotion - Toner 3. Daily Cream 4. Nightly Cream 5. Hand & Body Lotion ✔ Free Postage ✔ Free Tabita Booklet ✔ Free Paperbag Loose Item (Set Exclusive) Facial Soap : RM70 Smooth Lotion : RM50 Daily Cream : RM60 Nightly Cream : RM50 Free Postage Set Trial Harga hanya RM70/- 1 Set Exclusive include : 1. Facial Soap 2. Smooth Lotion - Toner 3. Daily Cream 4. Nightly Cream 5. Hand & Body Lotion ✔ Postage RM8 sm / RM10 ss ✔ Free Travel Box Berminat, boleh pm atau wassup untuk fast respon http://www.wasap.my/601110707476 #tabitaexclusive #tabitajakarta #tabitaoriginal #sisgunasisjual #tabitakedah #tabitaalorsetar

Feedback Tabita ori jakarta

Pehhh  muka  abam  lagi flowlesss 😚

Korang  tak  tergugat  ke  tengok muka  lelaki laki li
0

Feedback Tabita ori jakarta Pehhh muka abam lagi flowlesss 😚 Korang tak tergugat ke tengok muka lelaki laki licin dari perempuan 😃😃 Nampak tak guna Tabita tiada lagi kulit kusam Jom rawat muka pakai tabita ori jakarta puas hati tau Saya guna dan jual yg beli dg saya jer saya ajar cara pakai tabita dg betul @tabita_kl_original #ezatyrecources #penggunatabita#pengedartabita#feedbacktabita#ajimaura#tabitamalaysia #tabitakedah#tabitajohorbahru#tabitapenang#tabitakedah#tabitaalorsetar#tabitakelantan#tabitaterengganu#tabitasabahserawak#tabitasogo#tabitakl#tabitaselangor#tabitaklcc

TABITA LOOSE ITEM 
thank you for shoping with us

Loose  item  pun ada  tapi harga  berbeza  Ye  sayang  sayang 
Nak jim
3

TABITA LOOSE ITEM thank you for shoping with us Loose item pun ada tapi harga berbeza Ye sayang sayang Nak jimat beli set exclusive 😄😄 TABITA ORI terima kasih shoping dg kami Trusteseller yang paling utama barang ori jakarta 100% #tabita#jualtabitaasli#tabitaori#caragunatabitaygbetul#obatjerawat#krimjerawat#testimoni#testimonitabita#tabitajakarta#tabitamalaysia#tabitakedah#tabitajohorbahru#tabitapeneng#tabitaperlis#tabitaterengganu#tabitamelaka#tabitakelantan#tabitaperak#tabitakl#tabitakuantan#ajimaura

Tabita ni... tak payah cerita banyak kberkesanannya, memang terbukti... faktor utama nak pakai tabita adalah dapatkan yg
0

Tabita ni... tak payah cerita banyak kberkesanannya, memang terbukti... faktor utama nak pakai tabita adalah dapatkan yg 🚀100% ORI Tabita Ori Indonesia... Anda memang dah jumpa insta dealer yg tepat. #tabitaoriindonesia #tabitaqorijakarta #tabitaorimalaysia #tabitasupplierori #tabitadirectindon #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitakedah #tabitautara