#kastam

Assalammualaikum dan selamat petang kesayangan kak Ani semua.. ;)
.
Alhamdulillah kak ani dapat feedback positif daripad
0

Assalammualaikum dan selamat petang kesayangan kak Ani semua.. ;) . Alhamdulillah kak ani dapat feedback positif daripada pelanggan kak ani.. kak ani bersyukur sangat kalau customer kak ani happy dan berpuas hati .. . Sesiapa yg nak order tudung kerja boleh whatsap Kak Ani : . 01113329728 /01120510419 . Kak Ani Memang Expert . . #tudungjabatan#fopdrm#tudungimigresenmurah#tudungaskar#tudungkastam#tudungjpj#tudungbakat#tudungpolismurah#tudungjururawat#tudungnursemurah#tudunguniformmurah#tudungpenjara#tudungpolis#tudunguniform#tudungnurse#tudungimigresen#tudunguniformno1#tudungjabatanberkualiti#kerjayaberseragam#testimonikakaniexpert#segakberseragam#tudungsekolah#kakaniexpert#kakanijahittudung#nursemalaysia#polistrafik#kastam#polis#nurse

Assalamualaikum dan haiii kesayangan kak Ani semua.. ;)
.
Alhamdulilah wowww cantiknya sis ny pakai tudung kak ani. Terl
0

Assalamualaikum dan haiii kesayangan kak Ani semua.. ;) . Alhamdulilah wowww cantiknya sis ny pakai tudung kak ani. Terletak jea awning sis ny pakai ..haa apa tnggu lagi cepat lah grab sebelum terlambat ... . . Sesiapa yg nak order tudung kerja boleh whatsap Kak Ani : . 01113329728 /01120510419 . Kak Ani Memang Expert . . #tudungjabatan#fopdrm#tudungimigresenmurah#tudungaskar#tudungkastam#tudungjpj#tudungbakat#tudungpolismurah#tudungjururawat#tudungnursemurah#tudunguniformmurah#tudungpenjara#tudungpolis#tudunguniform#tudungnurse#tudungimigresen#tudunguniformno1#tudungjabatanberkualiti#kerjayaberseragam#testimonikakaniexpert#segakberseragam#tudungsekolah#kakaniexpert#kakanijahittudung#nursemalaysia#polistrafik#kastam#polis#nurse

'KECANTIKAN HARUS DISERLAHKAN.. DENGAN KEKEMASAN DIRI!' ๐ŸคฉMaterial Lycra,Warna putih sesuai untuk pekerjaan berbadan unif
0

'KECANTIKAN HARUS DISERLAHKAN.. DENGAN KEKEMASAN DIRI!' ๐ŸคฉMaterial Lycra,Warna putih sesuai untuk pekerjaan berbadan uniform seperti nurse ,polis traffic dan lain-lain..๐Ÿ‘adik-adik yang bersekolah agama pum boleh pakai jugaa tau... ๐Ÿค—๐Ÿค— 'KLIK SAJA LINK BIO DIATAS!๐Ÿ‘† #wandershijab#pdrmmalaysia#jpjmalaysia#kadet#tentera#tudungsarung#atm#tudm#tldm#kastam#anggota#polismalaysia#unitberuniform

๐‘พ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“๐’” ๐‘ฏ๐’Š๐’‹๐’‚๐’ƒ ๐‘ฌ๐’™๐’„๐’๐’–๐’”๐’Š๐’—๐’†

Look at me girl.. !! Do i am look pretty?shh..๐Ÿคซ dont tell anybody ,i already know ๐Ÿคญ...hahaha ๐Ÿ˜‚
3

๐‘พ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“๐’” ๐‘ฏ๐’Š๐’‹๐’‚๐’ƒ ๐‘ฌ๐’™๐’„๐’๐’–๐’”๐’Š๐’—๐’† Look at me girl.. !! Do i am look pretty?shh..๐Ÿคซ dont tell anybody ,i already know ๐Ÿคญ...hahaha ๐Ÿ˜‚ Hye guys kalau korang nak tudung uniform polis macam ni.... kawan2 yg berdekatan yg pernah ada order ,boleh selit order sekali.. #prettycop . #wandershijab#pdrmmalaysia#jpjmalaysia#kadet#tentera#tudungsarung#atm#tudm#tldm#kastam#anggota#polismalaysia#unitberuniform

#kastam.....
#chala_kastam๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”
0

#kastam..... #chala_kastam๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”

[ JOM BELAJAR KIRA KALORI ]
.
Abaikan tulisan dan suara nombor yer coach rakam waktu rehat tadi. Bukan ngular tau. Okay
0

[ JOM BELAJAR KIRA KALORI ] . Abaikan tulisan dan suara nombor yer coach rakam waktu rehat tadi. Bukan ngular tau. Okay semua kalori intake pemakanan kita @nama best kita panggil adalah Magic No bagi wanita @lelakiadalah 1200kalori - 1500kalori. . Kalori pemakanan kita ini adalah untuk 5 kali jadual makanan bermula dari ๐Ÿ‘‡ . Sarapan Pagi Minum Pagi Makan Tengahri Minum Petang Makan Malam . Jadinya dalam proses kita Nak Turun Berat kita wajib makan 5x follow jadual berikut tetapi berhati-hati dengan menu makan apa yang kita ambil yer. . Nak details menu apa yang kita makan boleh je Book Slot September untuk program Fit2styles Coaching Online Tau.Kita turun berat secara berjemaah pasti ohsem๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . CoachDalindahHusin #PersonalCoachingTurunBerat #0126340402#fitclub #fit2fat2fit#fit2stylescoaching #BukitKatil,Melaka #jpj#akakjpj #kastam#pdrm#traffic#kurusbadan

Kasut kerja wanita jenis kilat merelit, saiz ada dari 5-12uk, span dalam lembut, comey sangat bila kakak2 beruniform pak
0

Kasut kerja wanita jenis kilat merelit, saiz ada dari 5-12uk, span dalam lembut, comey sangat bila kakak2 beruniform pakai tau๐Ÿ˜˜, harga rm75 free postage seluruh malaysia๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ, resit juga disediakan bagi urusan claim na, beli kasut xmau resit pon xpa, nak resit pon xpa ada ja siap bercetak๐Ÿ˜‰ mai2 promo sampai hujung bulan #kasut#kasuttaktikal#kasutswat#swat#murah#pdrm#polisdirajamalaysia#rmp#atm#tentera#airforce#navy#imigresen#jpj #bomba#malaysia#relamalaysia#penjara#kastam#kasut#kasutmurah#kasutpolis#kasutkilat#pulapol#suksis#pvr#sukarelawan#codkuantan#freepostage#trustedseller#kasutmurah#kasutviral

'TERBAIK...1 MINIT JE DAH SIAP'

Hi ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ selamat petang guys..
Tu...kakak TENTERA kita dan TUDM nampak cantik kan...keli
0

'TERBAIK...1 MINIT JE DAH SIAP' Hi ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ selamat petang guys.. Tu...kakak TENTERA kita dan TUDM nampak cantik kan...kelihatan segak bukan.. Kalau korang semua nak join bergambar mcm tu,kena lah cuba tudung uniform wanders ni.. Dan boleh selfie bersama-sama๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ 'Setiap customer baru yg beli saya akan post gambar-gambar korang mcm ni tau..sebagai tanda dihargai...boleh jadi famous selepas itu..hehe ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Ingat jangan lupa SELFIE yarr TERUS 'KLIK LINK BIO DI ATAS ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† #wandershijab#pdrmmalaysia#jpjmalaysia#kadet#tentera#tudungsarung#atm#tudm#tldm#kastam#anggota#polismalaysia#unitberuniform

๐‘พ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“๐’” ๐‘ฏ๐’Š๐’‹๐’‚๐’ƒ ๐‘ฌ๐’™๐’„๐’๐’–๐’”๐’Š๐’—๐’†

Ya allah ...happy je tengok diorang pakai tudung wanders! Nampak kemas je kan !? ๐Ÿ’ฏ original dar
0

๐‘พ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“๐’” ๐‘ฏ๐’Š๐’‹๐’‚๐’ƒ ๐‘ฌ๐’™๐’„๐’๐’–๐’”๐’Š๐’—๐’† Ya allah ...happy je tengok diorang pakai tudung wanders! Nampak kemas je kan !? ๐Ÿ’ฏ original dari @wanders_exclusivehqquality kemas sangat! ๐Ÿ˜€ Kalau korang nak rasa lebih confidence semasa bekerja ,sila lah 'KLIK LINK DI BIO DIATAS' #wandershijab#pdrmmalaysia#jpjmalaysia#kadet#tentera#tudungsarung#atm#tudm#tldm#kastam#anggota#polismalaysia#unitberuniform

๐Ÿค—Assalamualaikum๐Ÿค—
๐ŸŽŠPersonal Loan Rm500-Rm20k๐ŸŽŠ
๐Ÿ•ŒCall Whatsapp 016-3671965๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚Gov Swasta Pencen Peruntukan Sosco๐Ÿ‘ฎโ€โ™€
โ˜บCt
0

๐Ÿค—Assalamualaikum๐Ÿค— ๐ŸŽŠPersonal Loan Rm500-Rm20k๐ŸŽŠ ๐Ÿ•ŒCall Whatsapp 016-3671965๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚Gov Swasta Pencen Peruntukan Sosco๐Ÿ‘ฎโ€โ™€ โ˜บCtos Crris Blacklist Ptptn Layak Mohonโ˜บ #pinjaman#cikgu#pinjamanperibadi#pinjamankoperasi#pinjamanperumahan#pinjamankereta#banknegara#pinjamanblacklisted#pinjamanctos#pinjamanccris#wang#duit#bankrakyat#bankislam#malaysia#kementerian#kerajaanmalaysia#ptptn#polis#bomba#imergesen#kastam#malaysia#loan#personalloan

Kasut kerja wanita jenis kilat merelit, saiz ada dari 5-12uk, span dalam lembut, comey sangat bila kakak2 beruniform pak
7

Kasut kerja wanita jenis kilat merelit, saiz ada dari 5-12uk, span dalam lembut, comey sangat bila kakak2 beruniform pakai tau๐Ÿ˜˜, harga rm75 free postage seluruh malaysia๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ, resit juga disediakan bagi urusan claim na, beli kasut xmau resit pon xpa, nak resit pon xpa ada ja siap bercetak๐Ÿ˜‰ mai2 promo sampai hujung bulan ๐Ÿ’ฐRM 75.00 ๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE SM/ Sabah & Sarawak ๐Ÿ“ฑwa.me/60127648984 ๐Ÿ’ฅStok limited ๐ŸฅพSaiz dari 5-12uk #kasut#kasuttaktikal#kasutswat#swat#murah#pdrm#polisdirajamalaysia#rmp#atm#tentera#airforce#navy#imigresen#jpj #bomba#malaysia#relamalaysia#penjara#kastam#kasut#kasutmurah#kasutpolis#kasutkilat#pulapol#suksis#pvr#sukarelawan#codkuantan#freepostage#trustedseller#kasutmurah#kasutviral

JERSI BAJET BERJENAMA
JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25
SAIZ - S M L XL 2XL
MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI
# FREE POS UTK PELANG
2

JERSI BAJET BERJENAMA JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25 SAIZ - S M L XL 2XL MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI #FREE POS UTK PELANGGAN SEMENANJUNG #TAMBAHAN POS RM 2/PCS UTK PELANGGAN SABAH & SARAWAK KLIK LINK UNTUK SEBARANG INFO / TEMPAHAN http://www.wasap.my/60179443548 #baju_sukan_murah #pahang #terengganu #kedah #perak #pulaupinang #melaka #kualalumpur #johor #brunei #sarawak #sabah #cikgu #kementerianpendidikan #kastam #pdrm #bomba #hospital #futsal #bolasepak #warrix #eureka #kool #realmadrid #liverpool #chelsea #manchesterunited #malaysia #sukan #universitimalaya

JERSI BAJET BERJENAMA
JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25
SAIZ - S M L XL 2XL
MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI
# FREE POS UTK PELANG
0

JERSI BAJET BERJENAMA JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25 SAIZ - S M L XL 2XL MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI #FREE POS UTK PELANGGAN SEMENANJUNG #TAMBAHAN POS RM 2/PCS UTK PELANGGAN SABAH & SARAWAK KLIK LINK UNTUK SEBARANG INFO / TEMPAHAN http://www.wasap.my/60179443548 #baju_sukan_murah #pahang #terengganu #kedah #perak #pulaupinang #melaka #kualalumpur #johor #brunei #sarawak #sabah #cikgu #kementerianpendidikan #kastam #pdrm #bomba #hospital #futsal #bolasepak #warrix #eureka #kool #realmadrid #liverpool #chelsea #manchesterunited #malaysia #sukan #universitimalaya

JERSI BAJET BERJENAMA
JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25
SAIZ - S M L XL 2XL
MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI
# FREE POS UTK PELANG
0

JERSI BAJET BERJENAMA JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25 SAIZ - S M L XL 2XL MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI #FREE POS UTK PELANGGAN SEMENANJUNG #TAMBAHAN POS RM 2/PCS UTK PELANGGAN SABAH & SARAWAK KLIK LINK UNTUK SEBARANG INFO / TEMPAHAN http://www.wasap.my/60179443548 #baju_sukan_murah #pahang #terengganu #kedah #perak #pulaupinang #melaka #kualalumpur #johor #brunei #sarawak #sabah #cikgu #kementerianpendidikan #kastam #pdrm #bomba #hospital #futsal #bolasepak #warrix #eureka #kool #realmadrid #liverpool #chelsea #manchesterunited #malaysia #sukan #universitimalaya

JERSI BAJET BERJENAMA
JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25
SAIZ - S M L XL 2XL
MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI
# FREE POS UTK PELANG
0

JERSI BAJET BERJENAMA JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25 SAIZ - S M L XL 2XL MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI #FREE POS UTK PELANGGAN SEMENANJUNG #TAMBAHAN POS RM 2/PCS UTK PELANGGAN SABAH & SARAWAK KLIK LINK UNTUK SEBARANG INFO / TEMPAHAN http://www.wasap.my/60179443548 #baju_sukan_murah #pahang #terengganu #kedah #perak #pulaupinang #melaka #kualalumpur #johor #brunei #sarawak #sabah #cikgu #kementerianpendidikan #kastam #pdrm #bomba #hospital #futsal #bolasepak #warrix #eureka #kool #realmadrid #liverpool #chelsea #manchesterunited #malaysia #sukan #universitimalaya

JERSI BAJET BERJENAMA
JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25
SAIZ - S M L XL 2XL
MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI
# FREE POS UTK PELANG
0

JERSI BAJET BERJENAMA JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25 SAIZ - S M L XL 2XL MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI #FREE POS UTK PELANGGAN SEMENANJUNG #TAMBAHAN POS RM 2/PCS UTK PELANGGAN SABAH & SARAWAK KLIK LINK UNTUK SEBARANG INFO / TEMPAHAN http://www.wasap.my/60179443548 #baju_sukan_murah #pahang #terengganu #kedah #perak #pulaupinang #melaka #kualalumpur #johor #brunei #sarawak #sabah #cikgu #kementerianpendidikan #kastam #pdrm #bomba #hospital #futsal #bolasepak #warrix #eureka #kool #realmadrid #liverpool #chelsea #manchesterunited #malaysia #sukan #universitimalaya

JERSI BAJET BERJENAMA
JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25
SAIZ - S M L XL 2XL
MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI
# FREE POS UTK PELANG
0

JERSI BAJET BERJENAMA JERSI + NAMA + NOMBOR = RM 25 SAIZ - S M L XL 2XL MINIMUM TEAM ORDER 8 HELAI #FREE POS UTK PELANGGAN SEMENANJUNG #TAMBAHAN POS RM 2/PCS UTK PELANGGAN SABAH & SARAWAK KLIK LINK UNTUK SEBARANG INFO / TEMPAHAN http://www.wasap.my/60179443548 #baju_sukan_murah #pahang #terengganu #kedah #perak #pulaupinang #melaka #kualalumpur #johor #brunei #sarawak #sabah #cikgu #kementerianpendidikan #kastam #pdrm #bomba #hospital #futsal #bolasepak #warrix #eureka #kool #realmadrid #liverpool #chelsea #manchesterunited #malaysia #sukan #universitimalaya

Alhamdulillah customer Kak Ani puas hati dengan tudung yang Kak Ani buat. Katanya cantik sgt pakai tudung Kak Ani. Smoga
0

Alhamdulillah customer Kak Ani puas hati dengan tudung yang Kak Ani buat. Katanya cantik sgt pakai tudung Kak Ani. Smoga murah rezeki ya sayang. . Bole ws kak ani untuk membuat tempahan . . Sesiapa yg nak order tudung kerja boleh whatsapp Kak Ani : . 01113329728 /01120510419/ 01156946279 . Kak Ani Memang Expert . . #tudungjabatan#fopdrm#tudungimigresenmurah#tudungaskar#tudungkastam#tudungjpj#tudungbakat#tudungpolismurah#tudungjururawat#tudungnursemurah#tudunguniformmurah#tudungpenjara#tudungpolis#tudunguniform#tudungnurse#tudungimigresen#tudunguniformno1#tudungjabatanberkualiti#kerjayaberseragam#testimonikakaniexpert#segakberseragam#tudungsekolah#kakaniexpert#kakanijahittudung#nursemalaysia#polistrafik#kastam#polis#nurse

Menangkap gambar bukan mudah seperti Kita jangkakan ! Sepertimana menjaga hati wanita , yang harus tangkap dan simpan 
#
2

Menangkap gambar bukan mudah seperti Kita jangkakan ! Sepertimana menjaga hati wanita , yang harus tangkap dan simpan #armylife#duty#tldmlumut#tudmsubang#tdm#nurse#penjawatawam#bomba#polis#segakberseragam#kerjayaberseragam#kastam#komando#paskalthemovie#pkbmlaut#pkbmdarat#pkbmudara#army

Segalanya tampak indah diluar.. tapi disebaliknya tiada siapa yang tahu.. terima kasih sangat2 kepada customer yang bagi
0

Segalanya tampak indah diluar.. tapi disebaliknya tiada siapa yang tahu.. terima kasih sangat2 kepada customer yang bagi feedback positif untuk tudung kak ani. . Sesiapa yg nak order tudung kerja boleh whatsap Kak Ani : . 01113329728 /01120510419 . Kak Ani Memang Expert . . #tudungjabatan#fopdrm#tudungimigresenmurah#tudungaskar#tudungkastam#tudungjpj#tudungbakat#tudungpolismurah#tudungjururawat#tudungnursemurah#tudunguniformmurah#tudungpenjara#tudungpolis#tudunguniform#tudungnurse#tudungimigresen#tudunguniformno1##kerjayaberseragam#testimonikakaniexpert#segakberseragam#tudungsekolah#kakaniexpert#kakanijahittudung#nursemalaysia#polistrafik#kastam#polis#nurse