#chicandboho

Advertisement
💥💥Dreamcatcher Earrings 💥💥
.
.
New Models 😍
🌻Zgjidhni tani të preferuarat tuaja! 🌻 
Të gjitha modelet gjendje! 
Order  n
0

💥💥Dreamcatcher Earrings 💥💥 . . New Models 😍 🌻Zgjidhni tani të preferuarat tuaja! 🌻 Të gjitha modelet gjendje! Order now! . . 🎵Pak histori për Kapësin e Ëndrrave🎵 Kapësit e ëndrrave janë ndoshta legjenda më e famshme e lashtësisë mbi ëndrrat. Ajo shkon pas në kohën e indianëve të Amerikës. Atëherë besohej se ishte një grua merimangë që kujdesej për fëmijët dhe njerëzit duke bërë një rrjetë merimange çdo mëngjes. Për arsye se gruaja merimangë nuk mund të kujdeset për këdo, popujt amerikanë indianë nisën të ngrejnë rrjetat e tyre të merimangës në kërkim të mbrojtjes. Më pas, ideja e rrjetave të merimangës u shndërrua në kapësen e ëndrrave. Besohej se kapëset e ëndrrave të ndryshonin ëndrrat. Vetëm ëndrrat e mira dhe pozitive mund të kalojnë përmes vrimave të rrjetës, ndërsa ëndrrat e këqija apo makthet mbesin në rrjetë. Më vonë, kapëset e ëndrrave janë dekoruar me sende të tjera, si për shembull rruaza dhe pupla. . . . #dreamcatchers#dreamcatcher#handmade#bohodecor#boho#homedecor#atrapasue#bohostyle#art#roomdecor#wallhanging#wallhangings#personalizedgift#etsycrafter#bohobelaetsy#etsyshop#bohobela#hairbowholder#kidsdecor#hairboworganizer#hairbowhanger#dreamcatcherboho#onlinecraft#onlineshop#customized#happycustomer#lovemycustomers#personalized#chicandboho#bhfyp

The story of dream catcher:  Purpose & Meaning of the Dream Catcher. Sometimes referred to as
4

The story of dream catcher: Purpose & Meaning of the Dream Catcher. Sometimes referred to as "Sacred Hoops," dreamcatchers were traditionally used as talismans to protect sleeping people, usually children, from bad dreams and nightmares. ... Good dreams pass through and gently slide down the feathers to comfort the sleeper below.. And the dream catchers are used for decors for home keychains for our keys..💭🗝️💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮 #dreamcatchers#dreamcatcher#handmade#bohodecor#boho#homedecor#atrapasue#bohostyle#art#roomdecor#wallhanging#wallhangings#personalizedgift#etsycrafter#bohobelaetsy#etsyshop#bohobela#hairbowholder#kidsdecor#hairboworganizer#hairbowhanger#dreamcatcherboho#onlinecraft#onlineshop#customized#happycustomer#lovemycustomers#personalized#chicandboho

A dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination, and hard work.
Being a traveler is the same
0

A dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination, and hard work. Being a traveler is the same thing, if you want to go on the top of any mountain, of go deep in the ocean you'll be needing a lots of effects and challenges to kill.... . . Follow up @wondering_wings🌴🌳🌲🌵🌱🌾🌿☘️🍀🏃🏃🏃 . . Keep traveling 🤗 . #dreamcatchers#dreamcatcher#handmade#bohodecor#boho#homedecor#atrapasue#bohostyle#art#roomdecor#wallhanging#wallhangings#personalizedgift#etsycrafter#bohobelaetsy#etsyshop#bohobela#hairbowholder#kidsdecor#hairboworganizer#hairbowhanger#dreamcatcherboho#onlinecraft#onlineshop#customized#happycustomer#lovemycustomers#personalized#chicandboho#bhfyp

Introducing one of our newest made items: dream catchers! 🌀Our {JAMBA Macramé Dream-catcher} is available for purchase!
0

Introducing one of our newest made items: dream catchers! 🌀Our {JAMBA Macramé Dream-catcher} is available for purchase! Stop by our shop and take a look at all of our dream catchers. 🍃💖💛🧡 . . . . . . . . . . #dreamcatchers#dreamcatcher#handmade#bohodecor#boho#homedecor#atrapasue#bohostyle#art#roomdecor#wallhanging#wallhangings#personalizedgift#etsycrafter#bohobelaetsy#etsyshop#bohobela#hairbowholder#kidsdecor#hairboworganizer#hairbowhanger#dreamcatcherboho#onlinecraft#onlineshop#customized#happycustomer#lovemycustomers#personalized#chicandboho#bhfyp

Keep your dreams alive. Understand to achieve anything requires faith and belief in yourself, vision, hard work, determi
3

Keep your dreams alive. Understand to achieve anything requires faith and belief in yourself, vision, hard work, determination, and dedication. Remember all things are possible for those who believe. “Gail Devers”. @makrspot @iron_butterfly___ #dreamcatchers#dreamcatcher#handmade#bohodecor#boho#homedecor#atrapasue#bohostyle#art#roomdecor#wallhanging#wallhangings#personalizedgift#etsycrafter#bohobelaetsy#etsyshop#bohobela#hairbowholder#kidsdecor#hairboworganizer#hairbowhanger#dreamcatcherboho#onlinecraft#onlineshop#customized#happycustomer#lovemycustomers#personalized#chicandboho